Kiinteistönvälitystä luotettavasti Turun alueella

Kuluvan vuoden kesällä Mian kanssa perustamani Silta LKV on perustamisestaan asti ollut Suomen Kiinteistönvälittäjät (SKVL) ry:n jäsenyritys. Käytännössä SKVL:n jäsenyys tarkoittaa sitä, että sitoudumme toiminnassamme noudattamaan Hyvää välitystapaa. Osallistumme säännöllisesti alan koulutuksiin ja näin ylläpidämme osaamistamme alati uusiutuvalla välitysalalla. Vaikka me Silta LKV:ssä olemme kiinteistönvälityksen ammattilaisia, kannattaa myös asiakkaan olla ajan tasalla asuntokaupan toimintaa säätelevistä tekijöistä. Onhan kodin vaihto monelle elämän suurin investointi. Lisää tietoa laissa säädetystä Hyvästä välitystavasta löydät Kinteistönvälitysalan Keskusliiton sivuilta.

Saimme oman SKVL Auktorisoitu laatuyritys hyväksynnän lokakuussa. Olemme tästä syystäkin ylpeitä. Tämä sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka henkilökunnasta vähintään puolella on laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä -hyväksyntä. Tämä tunnustus on myönnetty sekä Mialle, että minulle. Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä sertifikaatti myönnetään kiinteistönvälittäjälle, joka on suorittanut hyväksytysti auktorisointikokeen ja säännöllisesti ylläpitää osaamistaan lakikoulutuksilla.

Toimimalla Silta LKV:n kanssa yhteistyössä, voit luottaa siihen, että saat palvelua alan ammattilaiselta, joka on ylpeä työstään ja osaamisestaan asuntokaupan alalla ja ylläpitää tietojaan jatkuvalla kouluttautumisella.

-Maiju