Onnistu kodinvaihdossasi

Haluamme, että kotisi myynti on mutkaton ja kaikin tavoin miellyttävä prosessi, joka palvelee sekä sinua myyjänä, että myös tulevia ostajia. Tässä lyhyesti kerrottuna, kuinka asunnon myynti perinteiseen tapaan etenee.

 1. Arviokäynti

  Arviokäynnillä saat välittäjän puolueettoman ja ammattimaisen näkemyksen kotisi markkinahinnasta. Arviokäyntimme on aina maksuton.

  Arviokäynnillä saat myös tarjouksen välityspalvelusta ja alustavan myyntisuunnitelman.

 2. Myyntivalmistelut

  Kaikki alkaa toimeksiantosopimuksesta. Teemme kanssasi sopimuksen ja suunnittelemme tarkemmin myyntiä ja palvelua. Kyselemme tietoja kodistasi ja selvittelemme niitä myös taloyhtiöltä, Maanmittauslaitokselta tai esimerkiksi rakennusvalvonnasta saatavista dokumenteista, jotta kotisi myynti sujuisi mahdollisimman turvallisesti ja laadukkaasti. Sovimme kanssasi sinulle mieluisimman tavan asioida myyntiprosessin ajan.

 3. Kuvaus

  Sovimme kanssasi ajan kotisi ammattikuvaukselle ja annamme ohjeet esivalmistelulle. Välittäjä tulee valokuvaajan kanssa yhdessä hoitamaan kuvauksen ja sitä ennen mahdollista stailausta. Mahdollisuus on käyttää myös virtuaalistailausta, jos esimerkiksi asunto onkin tyhjillään myyntihetkellä.

 4. Myyntiin julkaiseminen

  Panostamme laadukkaisiin ja kattaviin myynti-ilmoituksiin, jotta kotisi saa hyvän ja asianmukaisen näkyvyyden myyntiportaaleissa. Markkinoimme kohteitamme Etuovella, Oikotiellä, omilla kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Myynti-ilmoituksen julkaisun aikaan viimeistään sovimme myös kanssasi esittelyistä. 

 5. Myynti ja esittelyt

  Hoidamme myyntiä aktiivisella otteella ja hoidamme esittelyt aina sovitun mukaisesti. Pidämme sekä yleisesittelyitä että yksityisesittelyitä, mikäli näin on yhdessä sovittu. Pidämme sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Myös meidät saat halutessasi helposti kiinni.  

 6. Onnistunut lopputulos

  Ostaja kodille on löytynyt. Hoidamme kaikki sopimusasiat, ajanvaraukset, mahdolliset kunto- tai kosteuskartoitukset, sekä muut tarpeelliset ja lakisääteiset asiat alusta loppuun asti, jotta sinä ja kotisi tuleva omistaja saatte keskittyä muihin olennaisiin asioihin.  Luonnollisesti itse kaupanteon hoidamme sovitun mukaisesti joko perinteiseen tapaan tai sähköisesti.

  Meiltä halutessasi saat myös yhteistyökumppaneiltamme apua ja neuvoa esimerkiksi uuden kodin remontointiin.

    

Koko myyntiprosessin ajan palveluumme kuuluu sinun ja mahdollisten ostajien opastus, neuvonta ja avustus. Teemme kaikkemme, että kokemuksesi palvelustamme olisi mahdollisimman toimiva, helppo ja turvallinen.