Silta LKV

Mietin aikanaan, miten saisin tehtyä työtäni, joka on intohimoni, vielä enemmän ”oman näköisesti” ja siitähän se ajatus sitten lähti…

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä jo vuosia Turun seudulla ja lähikunnissa. Oman yrityksen perustaminen oli luonteva jatke jo muutenkin hyvin itsenäiselle työlle ja Silta LKV näki päivänvalon keväällä 2022.

Silta LKV on unelmani toteuttaa haaveesi mahdollisimman vaivattomasti. Haluan taata sinulle ja läheisillesi mahdollisimman helpon, tehokkaan ja laadukkaan välityspalvelun. Me panostamme asiakaspalveluun, sillä uskomme siihen, että hyvin palveltu asiakas palaa aina uudestaan ja uudestaan. Nimi Silta kuvastaa sananmukaisesti turvallista ja helpompaa tapaa kulkea elämänvaiheesta toiseen, olet sitten etsimässä sitä ensimmäistä omaa kotiasi tai jo sitä hieman helpompaa ja vähemmän hoidettavaa vaihtoehtoa.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!

-Mia Korelin-

Mia

Minulla on jo useamman vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta ja itse asiassa olen aina työskennellyt asiakaspalvelun parissa, joten se kertoneekin palavasta halustani tuottaa asiakkaitani tyydyttäviä ratkaisuja.

Minua on asiakaspalautteissani kuvattu asiantuntevaksi, tarkaksi, yhteistyökykyiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Haluan ehdottomasti aina hakea asiakkaalleni parhaan mahdollisen ratkaisun ja olen valmis tekemään työtä sen eteen!

Parhaimmat kiitokset ja osoitukset luottamuksesta olen saanut useilta asiakkailta, jotka valitsevat minut aina uudelleen myymään kotiaan!

Erilaiset kodit kiehtovat minua ja olenkin kokenut paljon onnistumisia yhdessä asiakkaitteni kanssa niin kiinteistö-, kesämökki- kuin asunto-osakekaupoissakin.

Vahva aluetuntemus minulla on Turussa ja lähiseudulla, Kaarinassa, Piikkiössä, Littoisissa, Kuusistossa, Piispanristillä, Raisiossa ja Naantalissa.

mia.korelin@siltalkv.fi, puh. 050-412 0578