Silta LKV

Mietimme joskus yhdessä, miten saisimme tehtyä rakastamaamme työtä vielä enemmän ”oman näköisesti” ja siitähän se ajatus sitten lähti…

Olemme molemmat työskennelleet jo vuosia Varsinais-Suomen asuntomarkkinoilla ja tutustuneet toisiimme alussa työkavereina. Välitysalalla työskentely on tempaissut meidät molemmat nopeasti mukaan ja kumpikin meistä ajattelee, että tämä työ on todella juuri sitä mitä haluamme palavasti tehdä.

Silta LKV on unelmamme toteuttaa haaveesi mahdollisimman vaivattomasti. Haluamme taata sinulle ja läheisillesi mahdollisimman helpon, tehokkaan ja laadukkaan välityspalvelun. Panostamme suuresti asiakaspalveluun, sillä uskomme siihen, että hyvin palveltu asiakas palaa aina uudestaan ja uudestaan. Nimi Silta kuvastaa sananmukaisesti turvallista ja helpompaa tapaa kulkea jonkin yli. Tässä tapauksessa se jokin on kulkemista kodista toiseen.

Alla vielä tarkemmat esittelyt meistä.

Maiju

Kauttani on vuosien varrella vaihtunut lukuisia koteja laidasta laitaan ja olen saanut toteuttaa monien ihmisten suuria unelmia!

Tämä työ on minulle todella elämäntapa ja tuottaa suurta iloa. Olen työssäni tehokas, ystävällinen ja huolellinen. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja haluan panostaa hyvään asiakaspalveluun. Parasta palautetta tässä työssä on, kun asiakas valitsee minut vielä uudelleenkin kotinsa välittäjäksi.

Haluan myyntiprosessin aikana informoida ja tarvittaessa ohjata asiakkaitani mahdollisimman hyvin. Panostan myynti-ilmoituksiin vahvasti, sillä se ensivaikutelma luodaan jo netissä tai somessa.

Olen myynyt erilaisia koteja oikeastaan koko Varsinais-Suomen alueella. Pidän kaikenlaisista kodeista ja kokemusta löytyy aina pienistä keskustayksiöistä suuriin maalaistaloihin. Vahvin aluetuntemus minulla on kotikuntani Auran lisäksi Turussa, Liedossa ja Raisiossa.

maiju.joutsimies@siltalkv.fi, puh. 044-061 8644

Mia

Minulla on jo useamman vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta ja itse asiassa olen aina työskennellyt asiakaspalvelun parissa, joten se kertoneekin palavasta halustani tuottaa asiakkaitani tyydyttäviä ratkaisuja.

Minua on asiakaspalautteissani kuvattu asiantuntevaksi, tarkaksi, yhteistyökykyiseksi ja helposti lähestyttäväksi. Haluan ehdottomasti aina hakea asiakkaalleni parhaan mahdollisen ratkaisun ja olen valmis tekemään työtä sen eteen!

Parhaimmat kiitokset ja osoitukset luottamuksesta olen saanut useilta asiakkailta, jotka valitsevat minut aina uudelleen myymään kotiaan!

Erilaiset kodit kiehtovat minua ja olenkin kokenut paljon onnistumisia yhdessä asiakkaitteni kanssa niin kiinteistö-, kesämökki- kuin asunto-osakekaupoissakin.

Vahva aluetuntemus minulla on kotikaupunkini Kaarinan ja lähemmin Littoisten, Kuusiston, Piikkiön ja Piispanristin alueen lisäksi Turussa, Raisiossa ja Naantalissa.

mia.korelin@siltalkv.fi, puh. 050-412 0578